Καύσωνας το Δεκέμβριο στο Match Race Academy

Έρχονται Χριστούγεννα και στα περισσότερα μέρη του πλανήτη ο κόσμος ασχολείται με χειμερινά αθλήματα.

Στην Ελλάδα όμως, μπορούμε να κάνουμε ιστιοπλοΐα 365 ημέρες το χρόνο! Έτσι, ο Δεκέμβριος στο Match Race Academy του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος θα είναι –ξανά- γεμάτος ιστιοπλοΐα. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά θα διοργανωθεί ένα team race, αποκλειστικά για 6 ομάδες. Αν και το «ομαδικό» δεν είναι κάτι νέο για τους Οπτιμίστες, διοργανώσεις αυτού του τύπου για πιο μεγάλα…. παιδιά δεν γίνονται στη χώρα μας. Το Match Race Academy, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής του διαδικασίας, ψάχνει συνέχεια νέους τρόπους ώστε αυτή να γίνεται με σωστό, και συνάμα διασκεδαστικό τρόπο. Παράλληλα, θεωρώντας ότι η ιστιοπλοΐα είναι ένα μεγάλο πάζλ από γνώσεις, το team racing, είναι ένα ακόμα κομμάτι του πάζλ αυτού.

Έτσι, 6 ομάδες των 9 ιστιοπλόων, θα ριχτούν στη μάχη για τη νίκη σε μια διοργάνωση που ενσωματώνει την αδρεναλίνη του Match Racing παντρεμένη με την ικανότητα που χρειάζεται το Fleet Racing! Στον αγώνα, η κάθε ομάδα θα πρέπει να επανδρώσει 3 τριθέσια σκάφη και να καταφέρει τέτοιο επίπεδο συντονισμού μέσα στο στίβο, ώστε να καταφέρει να τερματίσει σαν σύνολο σε καλύτερες θέσεις από την εκάστοτε άλλη ομάδα. Όλες οι ομάδες, θα αγωνιστούν με όλες τις άλλες σαν αντίπαλες και αυτή με τις περισσότερες νίκες θα είναι αυτή που θα κερδίσει τη φετινή διοργάνωση. ateam2

Το θέαμα αναμένεται να είναι μοναδικό από το εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Μικρολίμανο, μέσα από την ιστοσελίδα του ομίλου στο www.ycg.gr, υπάρχει, μέσω κάμερας, η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης της δράσης!

Όμως, ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα οφείλουν να γιορταστούν σωστά! Το Match Race Academy, για τα φετινά Χριστούγεννα έχει πολλά σχέδια και όλα μαζί βρίσκονται κάτω από μια «ομπρέλα»: Χριστούγεννα στο Match Race Academy!

ateam3

Τι περιλαμβάνεται όμως κάτω από αυτή την ομπρέλα; Πρακτικά οι ιστιοπλόοι της ακαδημίας για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου δε θα πρέπει να κάνουν σχέδια… Ούτε καν για τη Παρασκευή το βράδυ γιατί η δράση ξεκινάει από τότε!

Πιο αναλυτικά:
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Party του Match Race Academy!
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
X-Match Race - Day 1
Hot Chocolate evening!
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
X-Match Race - Day 2
Απονομή και… Greek night!

To X-Match Race έχει πια γίνει θεσμός για τον όμιλο το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Τρέχουμε κανονικό round robin και κανονικούς match race αγώνες με προσκοπικές σακολέβες μπροστά στον όμιλο!

ateam4

Μείνετε συντονισμένοι για όλη τη δράση μέσα από τη σελίδα του Match Race Academy στο Facebook

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style