«Κυκλάδες 2016» Τελετή Απονομής 4ης ιστιοδρομίας Σίφνος - Κύθνος

cyclrep2

Το 22ο Κυκλάδες 2016 – Cyclades Regatta ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς και η τέταρτη ιστιοδρομία οδήγησε τα σκάφη στο νησί της Κύθνου με δυνατό αέρα.

Tο αιγαιοπελαγίτικο μελτέμι, πιστό στο ραντεβού του, έδωσε το παρών με ανέμους στα 7 μποφόρ, με αποτελεσμα τα σκάφη να αντιμετώπισουν τις καιρικές συνθήκες με μειωμένη ιστιοφορία. Κάποια ορισμένα σκάφη βρήκαν καταφύγιο στη Σέριφο. Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, 9 Ιουλίου τα σκάφη άρχισαν να καταφτάνουν στο λιμένα του Μέριχα Κύθνου, όπου τα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κύθνου. Ο έφορος ανοικτής θάλασσας, κύριος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κύθνου, κύριο Σταμάτη Γαρδέρη, την αντιδήμαρχο τουρισμού Γιάννα Φίλιππα, τον Λιμενάρχη κύριο Γιάννη Κουτσικόπουλο, τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Ταμείου Κύθνου για την υποδοχή και τους απένειμε τιμητικές πλακέτες.

cyclrep3

Πυρότεχνήματα στον Μέριχα

Ο Δήμος Κύθνου κατά την υποδοχή των σκαφών πρόσφερε στους ιστιοπλόους κεράσματα με τοπικά γλυκά και ακολούθησε παρουσίαση τοπικών χορών όπου χόρεψαν παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου Δρυοπίδας. Η βραδυά έκλεισε με βεγγαλικά, και ακολούθησε party στο bar Αμμος. Και του χρόνου!

Το «Κυκλάδες 2016» - Cyclades Regatta διοργανώνεται στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΑΘ/ΕΙΟ και τελείται υπό την αιγίδα, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και της Α.Ε. Διώρυγος της Κορίνθου.

cyclrep1

Ο έφορος Ανοιχτής Θάλασσας του ΝΟΤΚ κύριος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης με τόν Δήμαρχο Κύθνου κύριο Στάματη Γαρδέρη

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style