Πλεύση Αγάπης / Sail for love. Φιλανθρωπικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας

sailfor love1

Την Κυριακή 10 Απριλίου ετοιμάζουμε τα σκάφη μας και τρέχουμε για καλό σκοπό. Η 1η Φιλανθρωπική εκδήλωση επαγγελματιών του yachting είναι γεγονός και θα εκκινήσει από το Καλαμάκι με πορεία τις Φλέβες και τερματισμό πίσω στο Καλαμάκι.

Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών από το χώρο της θαλάσσιας αναψυχής (Chartering) η Πλεύση Αγάπης είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα κατατεθούν στην ΦΛΟΓΑ. Στόχος της Πλεύσης Αγάπης είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συγκεντρώσει πόρους για την ΦΛΟΓΑ ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από Νεοπλασματική ασθένεια.
Η διαδρομή του αγώνα θα είναι Καλαμάκι-Φλέβες-Καλαμάκι και είναι ανοικτός σε όλους τους φίλους της θάλασσας, σε εταιρείες, ιδιώτες και σε όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής ανά σκάφος είναι 100 Euro, ποσό το οποίο κατατίθεται απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό της ΦΛΟΓΑ. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και θα πρέπει να αποστέλλεται έγκαιρα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η κα Ακριβή Βρυώνη, εκ των διοργανωτών και επικεφαλής της εταιρείας Alpha Victory, δήλωσε: «Η αποστολή μας είναι να ενθαρρύνουμε εταιρίες στον χώρο του γιώτινγκ, ιδιοκτήτες ιστιοπλοϊκών σκαφών καθώς και όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα να συμμετάσχουν στον αγώνα για να ενισχυθούν ευπαθείς ομάδες. Σήμερα περισσότερο από ποτέ υπάρχει ανάγκη υποστήριξης και δραστηριοποίησης. Είναι βαθειά ικανοποίηση που οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα. Είναι επίσης χαρά μας το γεγονός οτι η ιστιοπλοΐα που όλοι αγαπάμε θα μπορέσει πρακτικά να συνδράμει και να βοηθήσει τα παιδιά της Φλόγας. Ειναι η φλόγα της αλληλεγγύης που πρέπει να κρατάμε αναμμένη. Ευχαριστώ όλες τις εταιρείες για τη συμμετοχή και προσκαλώ όλους όσους θέλουν να πλεύσουμε για την Αγάπη».

Ημερομηνία : Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 10:00
Διαδρομή: Καλαμάκι-Φλέβες-Καλαμάκι

Info
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | mob +30 6936900042

Το Skipper ONDECK επικροτεί την προσπάθεια και θα συμμετάσχει με την ομάδα Furuno.ONDECK Sailing 

  sailfor love


 Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style