Δυναμική παρουσία της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ στα Ποσειδώνια 2018

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ με το business unit των MAN Engines ήταν για πρώτη φορά παρούσα στα Ποσειδώνια, με εντυπωσιακά εκθέματα και σημαντικούς επισκέπτες.

Πανοραμική άποψη περιπτέρου της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ.

Έχοντας δημιουργήσει από τα τέλη του 2017 ένα νέο business unit και εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών τεχνικής υποστήριξης, η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ έχει αναλάβει την αποκλειστική εισαγωγή των ταχύστροφων κινητήρων ΜΑΝ για marine και power εφαρμογές (ναυτικοί κινητήρες και κινητήρες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος) σε Ελλάδα και Κύπρο.

MANhellas 2

Έντονο το ενδιαφέρον για τον κινητήρα yacht V12-1900.

Συμμετέχοντας στην έκθεση «Ποσειδώνια 2018», θεσμός που λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια και αποτελεί ορόσημο για την παγκόσμια ναυτιλία, η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ είχε την ευκαιρία να συστήσει σε σημαντικό κοινό, υπάρχον και μελλοντικό πελατολόγιο, την γκάμα των λύσεων που μπορεί να προσφέρει στο ναυτικό κομμάτι. Δύο ναυτικοί κινητήρες ΜΑΝ, ο V12-1900 για σκάφη αναψυχής με τα χρυσά καλύμματα κυλινδροκεφαλής και ο D2676 για σκάφη εργασίας ήταν εκεί για αυτόν το σκοπό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών του Hall 2 στο Metropolitan Expo, την εβδομάδα 4-8 Ιουνίου.

MANhellas 3

Σε πρώτο πλάνο ο κινητήρας σκάφους εργασίας D2676, που επίσης προξένησε αρκετές συζητήσεις.

Παράλληλα οι επισκέπτες του περιπτέρου μπορούσαν να ενημερωθούν και για πρόσθετες λύσεις που προσφέρει η ΜΑΝ σε συνεργασία με εταιρείες-συνεργάτες στον ναυτικό κλάδο, όπως γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος από τη Lindenberg GmbH, κινητήρες και γεννήτριες υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από τη ΜΑΝ Rollo BV, αλλά και συστήματα αυτοματισμού σκαφών από την εταιρεία Böning, όπως η εντυπωσιακή κονσόλα γέφυρας AHD1319 που συμπλήρωνε τα εκθέματα του περιπτέρου. Η ενημέρωση για όλες αυτές τις λύσεις γινόταν απευθείας από τα στελέχη των παραπάνω εταιρειών σε συνεργασία με τον κ. Ν. Βουτσινά, Engines Manager της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ και τους συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης που ήταν επίσης παρόντες.

MANhellas 4

Ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται από τα στελέχη της ΜΑΝ Ελλάς, (A-Δ) κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος (Financial Director),
κ. Νίκος Βουτσινάς (Engines Manager), κ. Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος (Spare Parts Manager).

Επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα

Στα πλαίσια της παρουσίας του στα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο. Όπως και πολλοί επισκέπτες κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο κ. Τσίπρας γνωρίζοντας τη ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ από τη βασική της επιχειρηματική δραστηριότητα, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο γεγονός της ύπαρξης νέου, ξεχωριστού business unit με ναυτικούς κινητήρες. Με τον τρόπο αυτό ανέδειξε την επέκταση δραστηριοτήτων και την επένδυση της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ σε έναν σημαντικό και πολλά υποσχόμενο τομέα της Ελληνικής οικονομίας.

Με την παρουσία της στα Ποσειδώνια 2018, με σημαντικές συζητήσεις για νέα projects με ναυτικούς κινητήρες στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και με δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών τεχνικής υποστήριξης που διαρκώς διευρύνεται, η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ συνεχίζει να επενδύει στο business unit των MAN Engines και ανανεώνει το επίσημο ραντεβού της με τον κόσμο της ναυτιλίας στα επόμενα Ποσειδώνια του 2020.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style