Νέα εταιρική ταυτότητα για την Spanopoulos group

Με νέα εταιρική ταυτότητα η Spanopoulos Group ανανεώνεται και αποτυπώνει το στίγμα της στη νέα εποχή που διαμορφώνεται στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματικότητα.

Στο πλαίσιο ανανέωσης, η Spanopoulos group επανασχεδίασε το “S” της αποτυπώνοντας πλήρως το όραμα της για ανάπτυξη, αξιοποιώντας ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο συνδυασμός των χρωμάτων συμβολίζει την ιστορία και το μέλλον της εταιρείας. Η 50ετής πορεία συνεχίζεται με την παραλλαγή του S σε ένα πιο μοντέρνο ύφος, με πολλές πλευρές ώστε να προβληθεί το μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων σε στεριά και θάλασσα.

Αξιόπιστο, διαχρονικό και σοφιστικέ γκρι για τη μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο της ναυτιλίας. Φωτεινό, αισιόδοξο και σύγχρονο γαλάζιο για το πολλά υποσχόμενο παρόν και μέλλον σηματοδοτώντας το ελληνικό στοιχείο παγκοσμίως. Με νέα, μοντέρνα γραμματοσειρά το Group είναι έτοιμο για την μετάβαση της εταιρείας στις παγκόσμιες ανάγκες.

spanopoulos logo 1

Το Δ.Σ της εταιρείας, οι κ. Ιγνάτιος και Μιχάλης Σπανόπουλος δήλωσαν σχετικά: «Αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και τις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε, με τις καλύτερες υπηρεσίες, προάγοντας μια καλύτερη ζωή σήμερα και στο μέλλον»

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style