Τιμητικό βραβείο στον Πρόεδρο και ιδρυτή της LALIZAS, κ. Σταύρο Λάλιζα

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στο πλαίσιο της οποίας απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο στον Πρόεδρο και ιδρυτή της LALIZAS, κ. Σταύρο Λάλιζα.

Στη συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ συζητήθηκαν αναλυτικά οι προκλήσεις, εξελίξεις και τεράστιες δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά μέσα σε ένα περιβάλλον υπερφορολόγησης, υπερχρέωσης και έλλειψης ρευστότητας, ενώ απονεμήθηκαν και τιμητικά βραβεία σε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για την προσφορά τους στην Πειραϊκή αγορά. Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, τη δυναμική και επιτυχημένη επιχειρηματική παρουσία της LALIZAS στον χώρο του Πειραϊκού εμπορίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά βράβευσε τον στυλοβάτη της εταιρείας, κ. Σταύρο Λάλιζα. 

Ο κ. Σταύρος Λάλιζας, γέννημα θρέμμα του Πειραιά και λάτρης της ιστιοπλοΐας κατόρθωσε να δημιουργήσει μία εταιρεία κολοσσό στην παραγωγή και διανομή ναυτιλιακού εξοπλισμού, η οποία παρόλο το μέγεθός της (όντας παγκοσμίου φήμης), διατήρησε τον ανθρώπινο χαρακτήρα της. Τα τελευταία 36 χρόνια η LALIZAS κατόρθωσε να βρίσκει συνεχώς τρόπο ανάπτυξης και να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και εκτός συνόρων με σταθερά βήματα, έχοντας όμως σαν βάση της την ταπεινότητα και τον ανθρώπινο παράγοντα. Στην ομιλία του ο πρόεδρος ανέφερε ότι παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες, η LALIZAS ανταπεξήλθε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις της αγοράς επενδύοντας σετεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό. «Η LALIZAS όλα αυτά τα χρόνια επενδύει σε ανθρώπους, ανάπτυξη και εξέλιξη. Πιστεύω στην αξία των συνεργατών μου και σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες που επενδύουμε, κοιτάζουμε μπροστά με μεγάλη αισιοδοξία. Σίγουρα είναι δύσκολο να επιχειρείς σε ένα τόσο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η μεγαλύτερη πρόκληση όμως είναι να διατηρήσεις την ισορροπία μεταξύ της εξέλιξης και της ανάπτυξης των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχουμε και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την οικονομική μας ευρωστία, ώστε να ανταποκριθούμε στον μεγάλο διεθνή ανταγωνισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της εταιρείας.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style