Quantcast

Το Sun Fizz εμπιστεύεται για 2η σεζόν το Εumaria Classic Blue

Η χειμερινή φροντίδα και συντήρηση ενός ιστιοπλοϊκού είναι εξαιρετικά σημαντική και πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση με προσοχή και σωστό προγραμματισμό.

Αν μάλιστα το σκάφος συμμετέχει σε αγώνες όπως το «Sun Fizz», οι ανάγκες είναι σύνθετες και η επιλογή των υφαλοχρωμάτων είναι ένας από τους παράγοντας που επηρεάζει την απόδοσή του.

eumaria.gr 2

Το «Sun Fizz», που κατετάγη στην 1η θέση στα ORC Club στην Aegean Regatta 2017, εμπιστεύεται για 2η σεζόν το Εumaria Classic Blue για τη φροντίδα της γάστρας του. Μετά από 8 μήνες στη θάλασσα, έγινε πρόσφατα η ανέλκυσή του και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Είναι ορατή η εξαιρετική απόδοση του Εumaria Classic εναντίον της ρύπανσης και η υψηλή αντοχή του σε δύσκολες συνθήκες. Όταν μια γάστρα είναι τόσο καλά προστατευμένη, εκτός από την αποφυγή προβλημάτων και δαπανηρών επισκευών, μπορούμε να μιλάμε και για αύξηση ταχύτητας λόγω της μειωμένης τριβής των επιφάνειων.

O κυβερνήτης του σκάφους, Ιγνάτιος Πάλλης, συνοψίζει λέγοντας «διαθέτουμε ένα σκάφος όχι ιδιαίτερα καινούργιο, χωρίς αυτό να στερεί όμως τις αγωνιστικές μας επιδόσεις. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην κατηγορία μας και να πρωταγωνιστούμε σ’αυτήν, πρέπει να χρησιμοποιούμε υλικά με τεχνογνωσία, αντοχή και εμπιστοσύνη. Είναι χαρά μας, που στον τομέα των υφάλων, έχουμε βρει μια ελληνική εταιρεία με προσήλωση σε αυτό που κάνει, θέτοντας υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των προϊόντων της».

eumaria.gr 3

Αυτά που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της γκάμας της eumaria είναι η πρακτικότητα, ο σεβασμός για το περιβάλλον, οι αυστηροί ποϊοτικοί έλεγχοι και ένα ξεχωριστό μεράκι όσον αφορά στην προστασία του σκάφους. Παράγονται στην Ελλάδα και είναι φτιαγμένα να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες συνθήκες της Μεσογείου και των ελληνικών θαλασσών. Φέρουν την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων της Ελλάδας και προσφέρουν την ιδανική λύση για όλους τους τύπους σκαφών.

eumaria.gr 4

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Νικητές στο Athens Eurolymp Week οι Μάντης - Καγιαλής

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η προετοιμασία των Ελλήνων Ολυμπιονικών στα πάτρια εδάφη, καθώς...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Χρήστος Κωστόπουλος, Yachting Sales Manager Jotun Hellas

Σεμινάριο χρωμάτων για τα Mega Yachts α…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες ναυπηγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σπανόπουλος...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

O Πλοίαρχος Νικ. Παγώνης παραδίδει τις υπογεγραμμένες αιτήσεις εγγραφής στον κ. Μιχ. Δαλακούρα με φόντο τη σημαία της HELMEPA και τoυς (αριστερά προς δεξιά) Κώστα Τριανταφύλλου, Assistant Executive Coordinator και Δημήτρη Γιάκο, Membership Services της HELMEPA  και τον Πλοίαρχο Γεράσιμο Λυμπεράτο

H Royal Caribbean Cruises νέο μέλος της …

Ο Πλοίαρχος Νικ. Παγώνης, Associate Vice President-Fleet Captain της Royal...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Eιδική έκδοση του Pilot’s Watch Mark XVI…

Η ΙWC Schaffhausen παρουσίασε το Pilot’s Watch Mark XVIII Edition...

Style