Η «ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» στην παγκόσμα συνάντηση της Victron Energy

H ετήσια παγκόσμια συνάντηση 2017 του οίκου VICTRON ENERGY, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ.

Οι εκπρόσωποι της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ενημερώθηκαν για τους τις βελτιώσεις, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα μοντέλα της Victron Energy για το 2018 και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, σε πρώτη παρουσίαση, νέα προϊόντα και εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες την επόμενη χρονιά. 

victron2

Η VICTRON ENERGY είναι η κορυφαία εταιρία στον κόσμο στο χώρο των εξαρτημάτων διαχείρισης ενέργειας για σκάφη και όχι μόνο. Στην γκάμα της περιλαμβάνει αυτόματους ηλεκτρονικούς φορτιστές, συστήματα GMDSS, αντιστροφείς (inverter), φορτιστές και αντιστροφείς σε μία συσκευή (multi), κατανεμητές μπαταριών (battery isolator) χωρίς πτώση τάσης πολλών εξόδων, οθόνες διαχείρισης συνεχούς ρεύματος (battery monitor, panel), απομονωτές γείωσης, μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης AGM, GEL και λιθίου, φωτοβολταϊκά πλαίσια και ρυθμιστές φόρτισης, και πολλά ακόμη προϊόντα , προμηθεύοντας τα μεγαλύτερα ναυπηγεία σκαφών σε όλο τον κόσμο.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style