Δυναμική παρουσία της «ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» στο Ναυτικό Σαλόνι 2017

Κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών του Ναυτικού Σαλονιού 2017 το περίπτερο της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., το οποίο σε όλη της διάρκεια την έκθεσης φιλοξένησε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους.

Τα στελέχη της εταιρίας ενημέρωναν για τους κινητήρες, την τεχνολογία, και τις καινοτομίες, που η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. προωθεί στην αγορά επιβεβαιώνοντας την μεγάλη της παράδοση στον κλάδο.

Tη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και τελευταία ημέρα της εκδήλωσης, το περίπτερο της εταιρίας επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της Brunswick Marine in EMEA (μέλος του ομίλου της Mercury Marine, με δικαιοδοσία στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ) Mr. Martin Bass και η Mrs. Corine Maquet, Distributors Manager Europe.

zoiseusta 2

Τα στελέχη της ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. ξενάγησαν τους επικεφαλής της Brunswick Marine in EMEA σε όλα τα περίπτερα των κατασκευαστών και των συνεργατών τους και συζήτησαν για τους κινητήρες και τα σκάφη που προωθούν στην ελληνική αγορά.

Όσον αφορά τα προϊόντα που έκλεψαν την παράσταση σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, στο επίκεντρο βρέθηκε η μεγάλη σειρά των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY από 2,5 έως και 400 ίππους, με τις απαράμιλλες δυνατότητές τους και τα πλεονεκτήματά τους.

zoiseusta 3

Το ενδιαφέρον προσέλκυσαν και οι έξυπνοι ηλεκτροκινητήρες MOTORGUIDE Xi5 & R3 καθώς και ο προσομοιωτής του πιο εξελιγμένου παγκοσμίως συστήματος JOYSTICK PILOTTING, εκπροσωπώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Δεκάδες ήταν και οι περιπτώσεις ενδιαφερομένων για τους πετρελαιοκινητήρες R200 & S270 της Hyundai Seasall, όπου με τις δυνατότητές τους αποτελούν μια πρωτοποριακή πρόταση στη συγκεκριμένη κατηγορία.

zoiseusta 4

Επισημαίνεται ότι ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε πιστεύει ότι η επαφή με το κοινό της θάλασσας αποτελεί μια διαδραστική διαδικασία, η οποία προσφέρει στην εταιρία σημαντικά στοιχεία που στην συνέχεια αποδίδονται ως υπεραξία στους συνεργάτες και τους πελάτες. Με αυτό το δεδομένο κάθε χρόνο συμμετέχει στο Ναυτικό Σαλόνι αποδεικνύοντας την προσήλωσή στην δραστηριότητά της, την οποία ενισχύει ποιοτικά, και διευρύνει με προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style