Αφαλατωτές ECO-Sistems

Για να απολαύσουμε το ταξίδι μας με το σκάφος και να μην αναγκαζόμαστε τις συχνές επισκέψεις στη μαρίνα για ανεφοδιασμό γλυκού νερού, οι αφαλωτές της ECO-Sistems αποτελούν την ιδανική λύση.

Η μικρή μονάδα αφαλάτωσης της ECO-Sistems εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο πλύσιμο του καταστρώματος και καθιστά πόσιμο το θαλασσινό νερό.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των αφαλατωτών της ECO-Sistems είναι ότι το compact μέγεθός τους εξυπηρετεί στην εύκολη τοποθέτησή τους ενώ είναι άκρως εργονομικοί. Μπορούν να τοποθετηθούν όχι μόνο στο μηχανοστάσιο ενός σκάφους, αλλά και σε μια ντουλάπα, κάτω από κουκέτες και γενικά σε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους. Ακόμα και πίσω από μία τηλεόραση!

Στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αφαλατωτών της ECO-Sistems συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η χαμηλή κατανάλωση αφού απαιτούν μόλις 160w/h και 13.3A για να παράγουν 25L πόσιμου νερού. Επίσης λειτουργούν με 220AC & 12/24DC. Η αθόρυβη λειτουργία τους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους ιδιοκτήτες σκαφών.

ecosistems 1

Σημαντική επίσης και είναι η εύκολη συντήρησή τους και ο καθαρισμός τους. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές προτείνεται να αλλάζουν μεμβράνη κάθε 5 με 6 χρόνια, χρόνος που εξαρτάται από την χρήση τους. Τα φίλτρα τους είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μπορείτε να τα καθαρίσετε. Αν όμως επιθυμείτε μπορείτε να τα αντικαταστήσετε ακολουθώντας τις προδιαγραφές. Για την περίοδο που το σκάφος ξεχειμωνιάζει υπάρχει και το maintenance kit. Δεν απαιτείται όμως αντικατάσταση του κεντρικού μηχανισμού χάρη στην κεραμική τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί.

Η ECO-Sistems με εμπειρία στο χώρο που ξεπερνά τα 15 χρόνια έχει πλέον κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς και είναι ο επίσημος προμηθευτής ορισμένω από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία, όπως Hanse Yacht, RM Yacht, Nimbus. Παράλληλα στηρίζει παγκόσμιες διοργανώσεις όπως La Vendee Globe, Ben Hooper, Trijnie en Hennie κ.α.

ecosistems 3

Σήμερα η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει μοντέλα όπως τo Splash 25 που διαθέτει χειροκίνητο σύστημα καθαρισμού, το Splash 30 με αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού με remote control, το Water-Pro που παράγει 60 λίτρα πόσιμου νερού την ώρα με χρήση 2 μεβρανών ή 90 λίτρα με χρήση 3 μεμβρανών και τέλος το Efficient με δυνατότητα παραγωγής 200/300 λίτρων πόσιμου νερού την ώρα!

 

ΝΑΥΤΙΛΟΣ AE 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
τηλ. 210.9854238

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean…

Το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό «Legend Ericsson 1» του Ocean Race, κατέπλευσε στη Μαρίνα του Φλοίσβου για...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer Carrera Chronograph: Διαχρονικ…

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός...

Style