Η παρουσίαση της Boot Duesseldorf 2018 στην Ελλάδα

Την Πέμτη 11 Μαίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο METROPOLITAN η παρουσίαση για την έκθεση σκαφών, θαλάσσιων σπόρ και τουρισμού, boot Duesseldorf 2018.

Την παρουσίαση άνοιξε η Alexia Castro, από την αντιπροσωπεία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και προλογίζοντας τον ελληνικής καταγωγής διευθυντή της boot Πέτρο Μιχελιδάκη, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για την παρουσίαση. Ο κύριος Μιχελιδάκης αναφέρθηκε σε νούμερα τα οποία τονίζουν τη βαρύτητα της έκθεσης, όπως οι 1,800 εκθέτες και οι 242,000 επισκέπτες που καταγράφηκαν στην boot 2017 και την αναγάγουν στη σημαντικότερη επιχειρησιακή πλατφόρμα.

Duesseldorf 2

Ο κύριος Μιχελιδάκης τόνισε ότι λόγο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και σε αγορές άλλων χωρών και η boot αποτελεί πολύτιμο εργαλείο .Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Προεδρος του ΣΕΚΑΠΛΑΣ Γιώργος Κρανίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της ενιαίας συμμετοχής των επιχειρήσεων.

Duesseldorf 3

Στη παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και μέλη του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, του ΣΙΤΕΣΑΠ, της Ενωσης Μαρινών,της ENTERPRISE GREECE, επαγγελματίες που σχετίζονται με την ναυπήγηση σκαφών, τα θαλάσσια σπόρ και τον τουρισμό καθώς και εκπρόσωποι τύπου.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Business Class

Business Class: H νέα ενότητα του Skipper ONDECK για…

Στον χώρο του yachting που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, το Skipper ONDECK αναπτύσσεται ασταμάτητα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style