Η Yamaha υποστηρίζει την ομάδα Παπουτσόγλου - Ορφανός στα 470

O κλάδος Λιανικής & Marine της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ανακοίνωσε μια νέα χορηγική συνεργασία στο χώρο της αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας με το φιλόδοξο δίδυμο Γιάννη Ορφανού και Βασίλη Παπουτσόγλου.

Τα ποιοτικά προϊόντα της ΥΑΜΑΗΑ στο χώρο της θάλασσας και το ανερχόμενο e-shop www.motodirect.gr που διαθέτει τα πάντα για τον δικυκλιστή θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες προβολής τόσο στο σκάφος όσο και σε στοχευμένες δραστηριότητες των δύο αθλητών.

Οι αθλητές αγωνίζονται στην κατηγορία 470, έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές επιτυχίες και ανήκουν στο δυναμικό του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιά. Διακρίνονται για την μαχητικότητα, τον ενθουσιασμό, την ομαδικότητα, τo πάθος τους για νίκες και φυσικά το ήθος τους, ιδιότητες που συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της εταιρίας μας και αποτέλεσαν τον κύριο λόγο για αυτή τη χορηγία.

yam orfanos 2

Ο Διευθυντής του κλάδου Λιανικής & Marine κ. Γιώργος Λειβαδίτης δήλωσε: «Τα παιδιά αυτά αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς νέους. Αισθάνομαι υπερήφανος όταν στηρίζουμε τέτοιους αθλητές και ανθρώπους που θέτουν υψηλούς στόχους και τους υπηρετούν με άοκνη προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα. Είμαι σίγουρος πως πλείστες από τις αξίες των brands που διαχειριζόμαστε καθρεπτίζονται σε τέτοιες προσπάθειες ευγενούς άμιλλας. Καλή επιτυχία στο Βασίλη και το Γιάννη που κυνηγούν τα όνειρά τους.»

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Η ελίν επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η ελίν στηρίζει το ταξίδι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style