Ο κ. Armando Mandelli αποχαιρέτησε τους επί 43 χρόνια συναδέλφους του στη LOFRANS

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο κ. Armando Mandelli αποχαιρέτησε τους επί 43 χρόνια συναδέλφους του στη LOFRANS λόγω συνταξιοδότησης, η οποία και αποτελεί σταθμό-ορόσημο στην ζωή κάθε ανθρώπου.

Ο κ. Mandelli στα επιτυχημένα χρόνια της καριέρας του έχει διατελέσει Production Manager καθώς και στέλεχος σε παρόμοιες σημαντικές θέσεις, με τα τελευταία χρόνια να διαπρέπει στις υψηλές απαιτήσεις της εταιρείας ως Customer Service Manager. Είναι άξιο λόγου το πόσο αποτελεσματική ήταν η συμβολή του κ. Mandelli στη δύσκολη περίοδο της LOFRANS καθώς και στην εξαγορά της εταιρείας από την LALIZAS μιας και αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας ανασχεδιασμού ώστε η LOFRANS να ανακτήσει την ηγετική της θέση στην αγορά.

Σαν αληθινός επαγγελματίας, ο κ. Mandelli έδειξε όλα αυτά τα χρόνια πιστή αφοσίωση και ακεραιότητα στις αρχές και τη φιλοσοφίας της εταιρείας συνδέοντας το όνομά του με την αναγέννηση της κορυφαίας μάρκας LOFRANS στην παγκόσμια αγορά.

Ως μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή προσφορά και αφοσίωση του κ. Mandelli στην εταιρεία, η διοίκηση της LOFRANS παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του και έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο με τη συνοδεία θερμών συγχαρητηρίων για την επιτυχή συνταξιοδότησή του.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style