2ος Ιστιοπλοϊκός φιλανθρωπικός αγώνας "Πλεύση Αγάπης / Sail for Love"

Φέτος για δεύτερη χρονιά ανοίγουμε πανιά και αγωνιζόμαστε για καλό σκοπό. Προσφέρουμε με τη συμμετοχή μας σε οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη. Φέτος η "Πλεύση Αγάπης/Sail for Love συνδιοργανώνεται από την εταιρεία Alpha Victory και το περιοδικό Skipper ONDECK.

H εταιρία Alpha Victory και το περιοδικό ONDECK και συνδιοργανώνουν την 2η Πλεύση Αγάπης / Sail for Love, ένα ιστιοπλοϊκό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην ΦΛΟΓΑ - Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση με την συμμετοχή και υποστήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών Chartering και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής.

2sailforlove 3

Ιστιοπλοϊκά σκάφη όλων των κατηγοριών, αγωνιστικά με έμπειρους κυβερνήτες και τουριστικά με πληρώματα όλων των επιπέδων θα κληθούν να δώσουν ένα ισχυρό παρών μετατρέποντας την συμμετοχή σε μια καλή πράξη.
Η Πλεύση Αγάπης / Sail For Love θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Απριλίου 2017 και ο στίβος προβλέπει ένα νοητό τραπέζιο στην περιοχή του Σαρωνικού συνολικής απόστασης 16 ναυτικών μιλίων κοντά στην ακτή. 

2sailforlove1

Η απονομή των επάθλων, η βράβευση των συμμετεχόντων καθώς και δωρεά του συνολικού συγκεντρωθέντος ποσού θα πραγματοποιηθεί σε δεξίωση παρουσία στελεχών από το επιχειρηματικό και αθλητικό στερέωμα και βεβαίως το Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ.

2sailforlove 6

Στιγμιότυπα από την απονομή της εκδήλωσης "Πλεύση Αγάπης / Sail for Love" 2016

2sailforlove 6

Η κα Μαρία Τρυφωνίδη, πρόεδρος της ΦΛΟΓΑΣ με την κα Ακριβή Βρυώνη της διοργανώτριας εταιρείας 

 

FULL PHOTO GALLERY SAIL FOR LOVE 2016 


Η συμμετοχή ανά σκάφος είναι 100 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια 

 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας SAIL FOR LOVE τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και θα διεξαχθεί με την υποστήριξή του. Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τον κ. Α. Βατίστα πρόεδρος του ΝΟΠΦ και όλο το Δ.Σ για την αμέριστη συμπαράσταση.

  nopf

Πληροφορίες
Tηλ.  210 966 0680, 211 120 4349
Mob: +30 6932 900 042

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean…

Το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό «Legend Ericsson 1» του Ocean Race, κατέπλευσε στη Μαρίνα του Φλοίσβου για...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style