Sailing Spot, η νέα σχολή για ενήλικες στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς σε συνεργασία με τον Άκη Τσαρούχη δημιούργησαν τη νέα σχολή ιστιοπλοΐας για ενήλικες,  το Sailing Spot. 

Το νέο τμήμα του ΙΟΠ απευθύνεται σε όσους αναζητούν μέσα από ένα ζεστό και παρεΐστικο κλίμα, αρχικά να μάθει ιστιοπλοΐα και στη συνέχεια να βελτιώνεται διαρκώς. Η διοργάνωση εκδηλώσεων σχετικών με την καλλιέργεια της γνώσης του αθλήματος, όπως τα camp και οι αγώνες, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνώσεων των μελών του τμήματος, ενώ τα party, οι εκδρομές και τα ξαφνικά happenings θα λειτουργούν ως καταλύτης για την δημιουργία μιας ζεστής παρέας. 

sailingspot 1

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του νέου προγράμματος 

Η οργάνωση, οι καινοτόμες μέθοδοι εκπαίδευσης που θα χρησιμοποιούνται καθώς και η πολυχρωμία στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, δεν θα αφήσουν κανέναν να βαρεθεί. Αντίθετα θα τον παρακινούν ολοένα να γίνεται καλύτερος και να χαίρεται τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα όλο το χρόνο. Tα άλλα τμήματά του ομίλου είναι αρμονικά δεμένα με το Sailing Spot και οι εκπαιδευτές τους είναι πάντα πρόθυμοι να καθοδηγήσουν όσους το επιθυμούν σε διαφορετικά ιστιοπλοϊκά μονοπάτια.

Με βαθιά αντίληψη του γενικότερου οικονομικού περιβάλλοντος, το κόστος για τον μαθητή θα είναι μικρό σε σχέση με την αξία που θα παίρνει. Παράλληλα, με 4 διαφορετικά προγράμματα, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει ώστε να συμμετέχει το δυνατόν περισσότερο στην παρέα του Sailing Spot.asftyu764

Με αφορμή την παρουσίαση του Sailing Spot και την αρχή των μαθημάτων, ο Πρόεδρος του ΙΟΠ, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου είναι έτοιμος να υποδεχτεί με θέρμη κάθε νέο μαθητή στη συντροφιά του Sailing Spot και του ομίλου: «Μαζί με κάθε νέα εγγραφή, θα δίνουμε στον κάθε μαθητή μας μια τσάντα. Αυτή η τσάντα θα περιέχει διάφορα δώρα που θα δίνουν αξία στον μαθητή μας. Είναι προσωπικό μας στοίχημα όχι μόνο να δίνουμε ολοένα και περισσότερα στις νέες εγγραφές αλλά να ξαναγεμίζουμε «τη τσάντα» και των υφισταμένων μαθητών μας με οτιδήποτε θα κάνει την εμπειρία τους στον όμιλό μας πιο καλή. Ο συνδυασμός της ζεστής μας φιλοξενίας μαζί με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στη θάλασσα θα κάνουν σύντομα το Sailing Spot το κορυφαίο κέντρο καλλιέργειας ιστιοπλοΐας για ενηλίκους!»

Ο επικεφαλής του νέου τμήματος του ΙΟΠ, κ. Άκης Τσαρούχης, ανυπομονεί επίσης για το νέο αυτό ξεκίνημα: «Είναι μεγάλη μου χαρά να γίνομαι μέλος μιας ομάδας που αποδεδειγμένα κερδίζει. Μιας ομάδας που για κάποιο λόγο έχει φέρει πολλές Ολυμπιακές διακρίσεις και συνεχίζει να τις φέρνει. Μιας παρέας που με δέχτηκε με ζέση και που εργάζεται μαζί μου για να ζωγραφίσουμε μια μοναδική σχολή ιστιοπλοΐας! Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μεταφέρω τη ζεστασιά αυτή στους μαθητές μου. Στη συνέχεια θα δουλέψω μαζί τους ώστε τα Σαββατοκύριακά μας να είναι από εδώ και πέρα γεμάτα ιστιοπλοΐα και διασκέδαση!»

Οι προπονήσεις στο Sailing Spot ξεκινούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες και εγγραφές στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στο 210 4177636.

photos Sailing Spot/IOP

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style