Οι Ολυμπιονίκες Μάντης - Καγιαλής στο περίπτερο της ΥΑΜΑΗΑ στο Ναυτικό Σαλόνι

Μεγάλη τιμή για τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ το άνοιγμα του περιπτέρου ΥΑΜΑΗΑ στο Ναυτικό Σαλόνι την Πέμπτη 1/12 το απόγευμα από τους Ολυμπιονίκες μας.

Ο μήνας ξεκινά με θαλασσινό αέρα και αγωνιστική αισιοδοξία που εμπνέουν οι δυο έλληνες αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους φέτος το καλοκαίρι επιστρέφοντας στην Ελλάδα από το Ρίο με το χάλκινο μετάλλιο στην Ιστιοπλοϊας και την κατηγορία 470. Σε δεξίωση που οργανώθηκε ειδικά για την περίσταση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, κος. Σωτήρης Χατζίκος, υποδέχθηκε εκπροσώπους του τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στους Ολυμπιονίκες και επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να τους στηρίζει στην μοναδική τους προσπάθεια ως χορηγός. Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων σε πρώτη πανευρωπαϊκή εμφάνιση ο νέος εξωλέμβιος κινητήρας F25G, σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση το Waverunner EX DELUXΕ της ολοκαίνουργιας σειράς EX, καθώς και πλούσια συλλογή τεχνικών αξεσουάρ, ειδικού ρουχισμού και αξεσουάρ θαλάσσιων σπορ.

Οι Ολυμπιονίκες ευχαρίστησαν τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ για την υποστήριξη, και μεταξύ άλλων δήλωσαν: «H αποτυχία πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, που δεν συμμετείχαμε για έναν πόντο, μας πείσμωσε και μας έκανε πιο δυνατούς. Δουλέψαμε συστηματικά για τέσσερα χρόνια με μεγάλη προσήλωση. Πήγαμε στο Ρίο με έναν και μοναδικό στόχο, να κατακτήσουμε μία θέση στο βάθρο.»

yamahamantis1

κ. Θοδωρής Παπαδόπουλος, Marketing Manager, κ. Σωτήρης Χατζίκος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, με τους Παυλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη

«Στη θάλασσα δεν υπάρχει κερκίδα. Είμαστε μόνοι στη μέση του πουθενά, στην απεραντοσύνη της θάλασσας, χωρίς θεατές και χειροκροτήματα. Η ψυχολογία μας είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας, παράλληλα βέβαια με τις άπειρες ώρες προπόνησης στη θάλασσα και στη στεριά. Στους αγώνες έχουμε να επιλέξουμε πώς θα διαχειριστούμε τα στοιχεία της φύσης, μέσα από συνεχείς ανατροπές. Ειδικά στο Ρίο ο στίβος ήταν πάρα πολύ δύσκολος με διαρκείς εναλλαγές του καιρού, όπως φάνηκε και στην τελευταία κούρσα μεταλλίου. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το Τόκυο και είμαστε αποφασισμένοι για ακόμα μεγαλύτερες νίκες».

Yamahamantis2

Επόμενος μεγάλος στόχος το Τόκυο, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020. Για εμάς είναι ήδη νικητές, και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε στις καλές μέρες, αλλά και κυρίως στις κακές μέρες, γιατί είναι εκείνες οι στιγμές που αναμετριούνται με τον εαυτό τους και παίρνουν τα μεγάλα μαθήματα.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style