Η ανάλαφρη Yamaha F25

Η πρωτοποριακή νέα F25 της Yamaha είναι περίπου 25% ελαφρύτερη και προσφέρει μοναδική και ασύγκριτη απόδοση χάρη στην εξαιρετική αναλογία ισχύος/βάρους.

Η κυκλοφορία της νέας Yamaha F25 σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις εξωλέμβιες, καθώς σπάνια νέες μηχανές καταφέρνουν να θέσουν τον πήχη τόσο ψηλά. Για να επιτευχθούν οι στόχοι για την κατασκευή μιας νέας ελαφριάς και μικρών διαστάσεων εξωλέμβιας, με τόσο υψηλές επιδόσεις, χρησιμοποιήθηκαν όλες οι προηγμένες τεχνολογίες από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Yamaha, αλλά το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα είναι η εξοικονόμηση βάρους περίπου 25% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο - και η αναλογία ισχύος/βάρους που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν ανταγωνιστικό κινητήρα. Κάνει τη διαφορά.

Τα τελευταία χρόνια, η F25 έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μηχανές μας, κερδίζοντας τις καρδιές αφοσιωμένων πελατών σε ολόκληρο τον κόσμο, με την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία που προσφέρει, όπως και την απίστευτη ευκολία χειρισμού της. Η πιο πρόσφατη F25 διαθέτει χαρακτηριστικά που θα πείσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. 

Όχι μόνο η απόδοση είναι ομαλότερη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αλλά υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή εντός κι εκτός του σκάφους πιο απολαυστική και άνετη. Για παράδειγμα, η ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση, τόσο χάρη στο νέο μικρότερο βάρος, όσο και στην νέα σχεδίαση με μεγάλη και άνετη λαβή μεταφοράς, καθώς και στις δύο πρακτικά τοποθετημένες βάσεις στήριξης. Αλλά και η συντήρηση είναι πολύ εύκολη. Ένας σύνδεσμος με εύκολη πρόσβαση στη λεκάνη της μηχανής σάς επιτρέπει να ξεπλένετε το αλάτι και τη βρωμιά από τους αγωγούς της μηχανής χωρίς να χρειάζεται να την θέσετε σε λειτουργία - ένας γρήγορος, απλός τρόπος μείωσης της διάβρωσης, παράτασης της διάρκειας ζωής και αύξησης της μεταπωλητικής αξίας του κινητήρα. 

Το απίστευτα μικρό βάρος δεν είναι το μοναδικό τεχνικά εξελιγμένο χαρακτηριστικό της συναρπαστικής νέας F25. Η εύκολη εκκίνηση, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, διασφαλίζεται από το νέο σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI) χωρίς μπαταρία και την επιλογή ηλεκτρικής, χειροκίνητης ή ηλεκτρικής/χειροκίνητης εκκίνησης. Επίσης, θα απολαμβάνετε και ομαλότερη λειτουργία - άμεσο αποτέλεσμα των νέων αποσβεστήρων κραδασμών του κινητήρα.

Η άνεση που προσφέρει η επιλογή ηλεκτρικής εκκίνησης και η συμβατότητα με το προηγμένο ψηφιακό σύστημα δικτύου της Yamaha παρέχει τη δυνατότητα χρήσης των ευανάγνωστων, κομψών οργάνων ψηφιακών οργάνων της YAMAHA, προσφέροντας στον οδηγό μια ολοκληρωμένη εικόνα των δεδομένων λειτουργίας του κινητήρα, καθώς και πιο ακριβές και άνετο επίπεδο ελέγχου. Η λαβή λαγουδέρας πολλαπλών λειτουργιών είναι άλλη μία ελκυστική επιλογή αυτού του κινητήρα.

Διαθέτει μοχλό αλλαγής ταχυτήτων στο μπροστινό μέρος με εύκολη πρόσβαση για τον οδηγό, καθώς και μια μεγάλη, ανθεκτική λαβή λαγουδέρας και γκάζι με περιστροφικό γκριπ, για εξαιρετικά άνετη οδήγηση, χειρισμό και ελιγμούς. Το ενσωματωμένο σύστημα VTS (μεταβλητή ταχύτητα ψαρέματος) παρέχει χαμηλότερη από το φυσιολογικό ταχύτητα ρελαντί, ενώ μπορείτε επίσης να ελέγχετε την ταχύτητα ψαρέματος σε απλά βήματα των 50 σ.α.λ. - ιδανικό για το ψάρεμα. Αυτό το πρακτικό νέο χαρακτηριστικό περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό στα μοντέλα με λαγουδέρα και ως προαιρετικός εξοπλισμός στα μοντέλα με χειριστήριο του F25.

Με τα κομψά γραφικά του και τον αγωγό εισαγωγής αέρα με έξυπνο σχεδιασμό, το ενιαίο καπάκι νέας σχεδίασης ολοκληρώνει την εικόνα αυτού του συναρπαστικού νέου F25. Έχει πραγματικά συμπαγή εμφάνιση και αίσθηση - ακριβώς αυτό που οι κάτοχοι προϊόντων Yamaha προσέχουν και εκτιμούν.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style