Yψηλές επιδόσεις για την Furuno.Ondeck Sailing Team

furuno press 5

Mε επιτυχία και υψηλές επιδόσεις συμμετείχε η Ιστιοπλοϊκή ομάδα Giorgio Furuno ONDECK αρ. 1290 στις πιο σημαντικές Ιστιοπλοϊκές αναμετρήσεις και τα Ράλλυ του καλοκαιριού.

Με επικεφαλής τον Κώστα Μάνθο και την πολύτιμη υποστήριξη της Furuno Hellas ηγέτη στο χώρο οργάνων ναυσιπλοΐας η ομάδα Furuno Ondeck Sailing Team πέτυχε σημαντικές διακρίσεις και πρώτες θέσεις κατά τη διάρκεια της πρώιμης θερινής αγωνιστικής περιόδου. Μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από υψηλό ανταγωνισμό και απαιτητικές συνθήκες. Φέτος μεταξύ άλλων η Furuno Ondeck Sailing Team δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο ραντεβού των ναυτιλιακών εταιρειών. Συμμετείχε ενεργά στο Posidonia Cup 2016, την ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που πραγματοποιείται στα πλαίσια της μεγάλης ναυτιλιακής έκθεσης POSIDONIA 2016 δίνοντας δυναμικό παρών τόσο στο στίβο όσο και στην στεριά. Η Furuno Ondeck Sailing Team με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Standard.

furuno press 5

Η απονομή του Posidonia Cup 2016 | 2η θέση Cat.Stantard

Το Posidonia Cup προσελκύει κάθε δύο χρόνια την ελίτ της ναυτιλιακής οικογένειας τόσο από πλευράς εταιρειών που συμμετέχουν, αλλά και από προσωπικότητες του ναυτιλιακού χώρου, όπως πλοιοκτήτες και στελέχη της παγκόσμιας ναυτιλιακής αγοράς. Φέτος συμμετείχαν 52 ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θαλάσσης και συναγωνίστηκαν στον Σαρωνικό κόλπο με άριστες καιρικές συνθήκες (άνεμοι Ν - ΝΔ με ένταση έως 4 μποφόρ). Η απονομή του Posidonia Cup 2016 έγινε το ίδιο βράδυ στην μαγευτική λίμνη της Βουλιαγμένης.

furond2

1η θέση στην Εβδομάδα Αργοσαρωνικού
Η δράση και η αγωνιστική δραστηριότητα κορυφώθηκε στο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ «Εβδομάδα Αργοσαρωνικού» που διοργανώνεται από τον Ναυτικό όμιλο Παλαιού Φάληρου. Εφέτες η διαδρομή ήταν από το Φάληρο στο Πόρο, στις Σπέτσες, Αίγινα και τερματισμό στο Φάληρο. Η ομάδα με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο εκκινήσε δυνατά και διατήρησε την κυριαρχία της καθ’ όλη τη διάρκεια πετυχαίνονταςι στην πρώτη κουρσα της 2η θέση και στα επόμενα 3 σκέλη ισάριθμούς άσσους. Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα κατέκτησε την 1η θέση στην γενική κατάταξη ORC.
Η 3η Εβδομάδα Αργοσαρωνικού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, προσελκύοντας υψηλό αριθμό συμμετοχών. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν οι προγρατισμένες ιστιοδρομίες, και να προσφέρουν σε αγωνιζόμενους μια όμορφη εμπειρία. 

furuno press 2

 

Aegean Regatta 2016 

Στα άμεσα σχέδια είναι συμμετοχή στη κορυφαία διοργάνωση Aegean Regatta 2016. Ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Aegean Regatta που διοργανώνεται από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου, από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η φετινή «Ρεγκάτα του Αιγαίου» θα λάβει χώρα 20 – 27 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου [ Πόρτο Καρράς - Μύρινα - Αγ. Ευστράτιος - Μήθυμνα – Μυτιλήνη ] και συμμετάσχουν αρκετά από τα σκάφη που ήταν στο Eυρωπαϊκό ΟRC προσδίοντας μια διεθνή αύρα.
«Είναι ο κορυφαίος αγώνας Aνοιχτής θάλασσας στη χώρα μας. Είναι ένα Ράλι που γίνεται στα μίλια που πρέπει να γίνεται, χωρίς υπερβολές, ενώ είναι και αρκετά τεχνικός, για όσους ιστιοπλόους έχουν επιπλέον απαιτήσεις. Ενας αγώνας με διεθνείς προδιαγραφές, καθώς έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Κώστας Μάνθος, κυβερνήτης και κάτοχος πολλών διακρίσεων στον αγώνα.

  furunoteamlogo

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style