To Marina Accreditation Scheme (MAS) του Lloyd’s Register στην Astir Marina

agt1

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης λαμβάνει το πιστοποιητικό της Marina Accreditation Scheme (MAS) από τον Lloyd’s Register. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Moorings. Το ONDECK ήταν εκεί. 

Με την ανανέωση της πιστοποίησης στην Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης ο φορέας Lloyd’s Register δίνει έμφαση στην δέσμευση να στηρίξει το (MAS) ως ένα ειδικά διαμορφωμένο προϊόν που προωθεί την βελτίωση της λειτουργίας, της ποιότητας υπηρεσιών, της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των πελατών στον τομέα των μαρινών και των σκαφών αναψυχής.

agt3

(αριστερά) ο κ. Πολυχρόνης Γριβέας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε. με τον κ. Γιώργο Μαγκλάρα LR, Υπεύθυνος πελατών Ελλάδας & Κύπρου.

 Το MAS δημιουργήθηκε ακολουθώντας την ανάπτυξη της βιομηχανίας των σκαφών αναψυχής και την αυξανόμενη ανάγκη για καλά οργανωμένες μαρίνες που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το σχήμα λειτουργεί ακολουθώντας τις ορθές πρακτικές της βιομηχανίας και χρησιμοποιώντας την εξειδίκευση του Lloyd’s Register στους τομείς της ασφάλειας, του περιβάλλοντος, των σκαφών αναψυχής και των μαρίνων.

agt4

(Αριστερά) ο κ. Γιάννης Στρατής LR, Υπεύθυνος σκαφών αναψυχής και ο κ.  Ιωάννης Αλεξόπουλος, Διευθυντής Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε.

agt2

Την εκδήλωση κάλυψαν ο κ. Μάρκος Κάντζιος του www.maritimes.gr και ο κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού SKIPPER ONDECK 

VIDEO 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style