Η IWC τιμά τον Nico Rosberg με μία ειδική εκδοση

Η ΙWC Schaffhausen κυκλοφορεί το Ingenieur Chronograph “Tribute to Nico Rosberg” για να τιμήσει το Nico Rosberg, παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 το 2016.

O χρονογράφος με την κάσα από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων που κατασκεύασε η ΙWC, σχεδιάστηκε από τον Nico Rosberg σε συνεργασία με τον Christian Knoop, Creative Director στην IWC Schaffhausen. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι το διαφανές πίσω μέρος της κάσας από κρύσταλλο σαπφείρου στο οποίο έχει χαραχτεί η λέξη “NICO” όπως και στο κράνος που φοράει ο Rosberg.

NICOROSB 1

Το Ingenieur Chronograph “Tribute to Nico Rosberg” κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 23 τεμαχίων κάνοντας αναφορά στις 23 νίκες του Rosberg στους αγώνες Grand Prix. Η κάσα είναι φτιαγμένη από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων με καντράν σε χρώμα σχιστόλιθου και επίχρυσους δείκτες. Το ρολόι χρησιμοποιεί τον μηχανισμό 69375 που έχει κατασκευαστεί από την IWC και ο οποίος διαθέτει μηχανισμό ελέγχου column-wheel. Το αμφίδρομο σύστημα κουρδίσματος τροφοδοτεί απόθεμα ενέργειας 46 ωρών. Το κομψό σπορ ρολόι Ingenieur διαθέτει γκρι λουράκι από δέρμα μοσχαριού. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι το διαφανές πίσω μέρος της κάσας από κρύσταλλο σαπφείρου στο οποίο έχει χαραχτεί η λέξη “NICO”.

Η διάθεση του Ingenieur Chronograph “Tribute to Nico Rosberg” θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2017 από τις IWC boutique και τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της IWC.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style