Ο τελικός του Hellenic Match Racing Tour στις 22 Οκτωβρίου

Μετά από ένα δύσκολο μήνα και αρκετές αναβολές για την ιστιοπλοΐα λόγω του προβλήματος που δημιούργησε η πετρελαιοκηλίδα, η ώρα του Μεγάλου Τελικού του HMRT πλησιάζει.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι τελικές κούρσες που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή του Hellenic Match Racing Tour στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. ER-LAC Team, NESPRESSO VMG Team, North Sails Ursa Minor, Rebuild Construction, #sailingTeam78, J mania e-dreams network, Erytos, και Jolly θα αναμετρηθούν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου διεκδικώντας μια θέση για το Μεγάλο Τελικό της Κυριακής.

 

Στο Μικρολίμανο ο πρωταθλητής του 4ου HMRT θα κριθεί στην διαδικασία των playoffs όπου όλα μπορούν να ανατραπούν. Οι ανατροπές και δυνατές μονομαχίες μεταξύ των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων στους δύο πρώτους αγώνες έχουν δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου όπου αυτή τη στιγμή διεκδικεί πρώτος ο Θοδωρής Τσουλφάς με την ομάδα ER-LAC (μετά την κατάκτηση του HMRT της Πάρου και με τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Βουλιαγμένης). Οι υπερασπιστές του τίτλου, Μάντης-Καγιαλής με την ομάδα Nespresso VMG, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ισοβαθμώντας στους 12 βαθμούς με την ομάδα του Σπύρου Βενετσιάνου, North Sails Ursa Minor, που έχει δείξει ότι στοχεύει ψηλά φέτος. Πολύ κοντά στη βαθμολογία και με αξιόλογες εμφανίσεις ακολουθούν οι ομάδες Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα και η SailingTeam78 Beat του Παναγιώτη Καμπουρίδη.

Με φόντο το μαγευτικό Μικρολίμανο ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί απόγευμα της Κυριακής χαρίζοντας μοναδικές εικόνες σε όσους τυχερούς βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

HelMRT1

H κατάταξη μετά τους δύο πρώτους αγώνες:
1. ER-LAC Team (15)
2. NESPRESSO VMG Team (12)
3. North Sails Ursa Minor (12)
4. Rebuild Construction (11)
5. SailingTeam78 Beat (10)
6. J mania e-dreams network (6)
7. Erytos (4)
8. Jolly (2)

Μεγάλος χορηγός στον τελικό είναι η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ και coffee cocktails.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Istion Yachting, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον ελλαδικό χώρο στην ενοικίαση σκαφών αναψυχής, με στόλο που ξεπερνά τα 120 επαγγελματικά σκάφη. Η σαμπάνια G.H.MUMM θα είναι μαζί μας και στον μεγάλο τελικό προσφέροντας τις σαμπάνιες των νικητών καθώς και μια ντελικάτη γευστική εμπειρία με champagne cocktails στο party του τελικού στο Μικρολίμανο. Για πρώτη φορά φέτος, η εταιρεία SAMSUNG θα είναι ο "Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας" της διοργάνωσης προσφέροντας μοναδικές VR εμπειρίες στους παρευρισκόμενους και  η Qatar Airways.

HelMRT2

Το μεγάλο τελικό στηρίζει επίσης η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ-ΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (EN.ΕΛ.Ν.Μ.Ε).

Υποστηρικτές του τέταρτου Hellenic Match Racing Tour είναι η Salty Bag, η πρώτη εταιρεία upcycling στην Ελλάδα, με έδρα την Κέρκυρα, η οποία δημιουργεί χειροποίητες τσάντες, ανακυκλώνοντας πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών, η εταιρεία Promopark, η SailMarine, η Technohull, εταιρία σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης πολυτελών σκαφών, δίνοντας στους εκλεκτούς καλεσμένους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό μέσα από το νέο σκάφος της. To Skipper ONDECK είναι το Official magazine του Hellenic Match Racing Tour 2017.

Τέλος, το HMRT υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες του Safe Water Sports, ενός μη-κερδοσκοπικού σωματείου που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό και τα υδάτινα σπορ. 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

Editor's Letter 12 xronia ΟΝDECK

Editor's Letter: 12 χρόνια ΟΝDECK

Την 1η Απριλίου του 2011 βγήκε στο φως και στον αέρα το πρώτο τεύχος του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή …

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα...

Style