O Presley Gerber για το νέο Speedmaster 38 mm “Orbis”

 

Μόλις λίγες ημέρες αφού έγινε μέλος της οικογένειας της OMEGA, ο Presley Gerber αναλαμβάνει έναν ρόλο που θα έκανε τη μητέρα του, Cindy Crawford, πολύ περήφανη: την παρουσίαση του ρολογιού Speedmaster 38 mm “Orbis”

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Όρασης στις 12 Οκτωβρίου, η OMEGA παρουσίασε με περηφάνια ένα μοντέλο από τη νέα συλλογή ρολογιών Speedmaster 38 mm, το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για την υποστήριξη της συνεργασίας της Μάρκας με τον Οργανισμό Orbis International.

Το ρολόι OMEGA Speedmaster 38 mm “Orbis”, διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και στεφάνη με ταχυμετρική κλίμακα από μπλε αλουμίνιο. Το μπλε ματ καντράν περιλαμβάνει οριζόντια, οβάλ υποκαντράν σε ανοιχτό μπλε χρώμα και ένα κάθετο οβάλ παράθυρο ημερομηνίας στη θέση ώρας 6. Οι ενδείξεις ώρας είναι επιροδιωμένες, ενώ κάποιοι από τους δείκτες είναι επιροδιωμένοι και άλλοι έχουν το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του Orbis. Το ρολόι διαθέτει μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και λειτουργεί χάρη στον μηχανισμό OMEGA Co-Axial Calibre 3330.

Gerber 2

Από το 2011, η OMEGA και η Orbis μοιράστηκαν τη δέσμευση να παρέχουν οφθαλμολογική φροντίδα υψηλού επιπέδου σε κάποιες από τις πιο απομονωμένες περιοχές του κόσμου. Μέσω του ιπτάμενου νοσοκομείου “Flying Eye”, η Orbis έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία προγράμματα σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας εις πέρας εκατομμύρια ιατρικές και οφθαλμολογικές θεραπείες, ενώ παράλληλα ο οργανισμός έχει αφοσιωθεί στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών του κλάδου της οφθαλμολογικής φροντίδας.

Ο ρόλος του Presley Gerber στην παρουσίαση του ρολογιού του ταιριάζει απόλυτα, καθώς η φιλανθρωπία είναι μέσα στην καρδιά της μητέρας του, Cindy Crawford. Η Πρέσβειρα της OMEGA είχε επισκεφθεί την ομάδα της Orbis International πριν δυο χρόνια στο Περού και συγκινήθηκε βαθύτατα παρακολουθώντας πως άλλαζαν οι ζωές των νεαρών ασθενών, χάρη στη δουλειά των επαγγελματιών υγείας του οργανισμού Orbis. Οι εμπειρίες της καταγράφηκαν στο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο "The Hospital in the Sky", στο οποίο περιγράφει το αεροπλάνο Flying Eye ως «ένα αεροσκάφος που μπορεί να κάνει θαύματα».

Gerber 3

Ένας από τους τρόπους που η OMEGA υποστηρίζει τον οργανισμό Orbis, είναι παρέχοντας ένα αρκουδάκι σε κάθε νεαρό ασθενή που υποβάλλεται σε κάποια θεραπεία που πρόκειται να του αλλάξει τη ζωή. Αυτή η πινελιά παρηγοριάς, αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του ειδικού σχεδίου “Orbis Teddy Bear” που αποτυπώνεται στο πίσω μέρος της κάσας του ρολογιού Speedmaster 38 mm “Orbis”, καθώς και του ιδιαίτερου μπλε δευτερολεπτοδείκτη που περιλαμβάνει το αρκουδάκι του Orbis ως αντίβαρο.

Gerber 4

Συνεχίζοντας να υποστηρίζει αυτόν τον σπουδαίο σκοπό, η OMEGA θα δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από τις συνολικές πωλήσεις του ρολογιού Speedmaster 38 mm “Orbis” για το έργο του οργανισμού Orbis International. Με την αγορά αυτού του ρολογιού, οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλλουν ενεργά στο να αλλάξουν πολλές ζωές σε όλο τον κόσμο.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

Editor's Letter 12 xronia ΟΝDECK

Editor's Letter: 12 χρόνια ΟΝDECK

Την 1η Απριλίου του 2011 βγήκε στο φως και στον αέρα το πρώτο τεύχος του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή …

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα...

Style