25th Monaco Yacht Show 2015 [ Photo Report ]

mys 2015 1

Την επιτομή του ναυπηγικού στερεώματος και την αφρόκρεμα του Yachting φιλοξένησε το Monaco Yacht Show. Εφέτος ήταν το 25ο επετειακό MYS είχε να επιδείξει ότι καλύτερο στο χώρο του Luxury Yachting και των VIP Yπηρεσιών. Το ONDECK έδωσε δυναμικό παρών καθ’ όλη διάρκεια καταγράφοντας τις μοναδικές στιγμές τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα. 

Το Μονακό φέτος ήταν μοναδικό και επετειακό και είχε κάθε λόγο να γιορτάζει τα 25 χρόνια ισχυρής παρουσίας στο Luxury Yachting καθιστώντας το Μοντε Κάρλο ως πρωτεύουσα των Super Yachts. Πεδίο δράσης δεν ήταν άλλο από το Port Hercules από το οποίο παρέλασαν βραβευμένα σκάφη, σχεδιαστές ναυπηγοί και σύσσωμο το Διεθνές Jet Set. Με φόντο το εμβληματικό Yacht Club de Monaco από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου τα φώτα της παγκόσμιας ναυπηγικής σκηνής χτυπούσαν με υψηλούς ρυθμούς στο Πριγκιπάτο.

mys 2015 7

Συγκεκριμένα στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν 528 Εκθέτες εκ των οποίων 4 Ελληνικές εταιρείες, τα Ναυπηγεία Σπανόπουλος ΑΕ, η KORONAKIS ΑΕ, η Μαρίνα Φλοίσβου και η PRIVATSEA συμφερόντων Λάτση. Πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι από τα 121 Superyachts, τα 104 Motoryachts και 15 Super Sailing Yachts ενα σύνολο όπως εκτιμάται με μέσο όρο μήκους τα 47 μέτρα (!) και συνολικής αξίας περί τα 3 δισεκατομύρια ευρώ. Υπολογίζεται οτι η μέση τιμή σκάφους ειναι στα 25 εκ. ευρώ. Στο χερσαίο τμήμα την έκθεση πλαισίωσαν 528 εκθέτες όπως σχεδιαστές, ναυπηγοί, VIP services, εταιρείες Brokerage & Chartering καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με το Super Yachting.

mys 2015 6

Από τις παράλληλες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Cocktail που διοργάνωσε η Greek Yachting Association στο Yacht Club του Monaco. Αξέχαστη φυσικά θα μείνει η δεξίωση που παρέθεσε η Brooks Brothers Monaco σε συνεργασία με την Ferretti Group στο κατάστημα εντός του Yacht Club στο οποίο ανεμίζει ελληνική σημαία και έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους επιφανείς προσωπικότητες από Ελλάδα και εξωτερικό.

monacoGya

To καθιερωμένο Cocktail της Greek Yachting Association 

Monaco 2015 9

Η δεξίωση της Brooks Brothers Monaco σε συνεργασία με την Ferretti Group

Το περιοδικό ONDECK έδωσε δυναμικό παρών καθ’ όλη διάρκεια του Show καταγράφοντας τις μοναδικές στιγμές εντός και εκτός των Super Yachts, ημέρα και νύχτα.

mys 2015 2

Πλήρες Ρεπορτάζ στο επόμενο τεύχος του ONDECK στις 15 Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και σε όλο τον κόσμο από την ψηφιακή έκδοση σε iPad και web. 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη τ…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style