Μια χορηγία με ιστορική σημασία από την Eumaria Yacht Paints

Το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» είναι άρρηκτα δεμένο με την ιστορία της νεότερης Ελλάδας και όταν ζητήθηκε απο την eumaria να συμβάλλει στα απαραίτητα έργα συντήρησής του, η ανταπόκριση ήταν άμεση και θετική.

Τα χρώματα που χρειάστηκαν για την αποκάταστασή του προσφέρθηκαν από την eumaria και η ομάδα μας παρακολούθησε με ιδιαίτερη συγκίνηση τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο ναυπηγείο Σκαραμαγκά. ‘Ολοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το έργο αισθανθήκαμε ότι είναι τιμή μας να προσφέρουμε στην αναγέννηση ενός εθνικού συμβόλου.

AVEROF EUMARIA 3 resize
Πρόκειται για το μοναδικό δείγμα του τύπου του (θωρακισμένο καταδρομικό) που διατηρείται στον κόσμο και δέχεται 60.000 επισκέπτες ετησίως εκ των οποίων οι 25.000 είναι μαθήτες. Πρόσφατα βραβεύθηκε από το Lloyd’s List ως «Πλοίο της χρονιάς 2017» για τα επιτεύγματά του και την προσφορά του στο ‘Εθνος. Είμαστε ιδιάιτερα υπερήφανοι που βοηθήσαμε στην διατήρηση ενός τόσο σημαντικού κεφαλαίου της Ελληνικής ναυτικής ιστορίας και ευχόμαστε να συνεχίσει τα ταξίδια του για πολλές δεκαετίες ακόμα.

AVEROF EUMARIA 4 resize

 

 


Λίγα λόγια για την eumaria
Η eumaria είναι η νέα επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου VITEX - Αφοι Γιαννίδη και αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη σειρά ναυτιλιακών χρωμάτων. Τα προιόντα που αποτελούν την γκάμα της είναι σχεδιασμένα να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες συντήρησης σκαφών. Η πιστοποίηση του οίκου Lloyd's είναι μια σημαντική αναγνώριση της μακροχρόνιας έρευνας και συνεχούς ανάπτυξης που οδήγησαν στη δημιουργία αυτών των προϊόντων. Τα προϊόντα eumaria είναι διεθνών προδιαγραφών, εύκολα στην εφαρμογή, ανθεκτικά, φιλικά προς το περιβάλλον και παράγονται με τη βοήθεια υψηλής, σύγχρονης τεχνολογίας.

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη τ…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style