Το Hilton Αθηνών σάς βάζει στο κλίμα των εορτών

Χιλιάδες φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα κι ένα κουκλίστικο χριστουγεννιάτικο χωριό συνθέτουν το μαγικό σκηνικό των εορτών που θα απολαύσουν όσοι έχουν την τύχη να περάσουν αυτές τις μέρες από το Hilton Αθηνών.

Το ιστορικό ξενοδοχείο μας βάζει στο πνεύμα των εορτών από τις 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 με παραδοσιακά κάλαντα στο Βυζαντινό από το Byron College-British International School και φιλανθρωπικό bazaar από το ΚΕΣΟ-Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Για πρώτη φορά φέτος στήθηκε ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό στον εξωτερικό χώρο του Βυζαντινού, που σας μεταφέρει νοερά στα Christmas Markets της Β. Ευρώπης. Απολαύστε σπιτικό Gluhwein, Christmas Fruit Punch και μπισκότα με τζίντζερ, προμηθευθείτε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας, φωτογραφηθείτε με φόντο τα φωτισμένα σπιτάκια και νιώστε τη μαγεία των γιορτών, όπως όταν ήσασταν παιδιά. Λειτουργεί καθημερινά έως τις 31 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

HILTON christmas 1 resize
Ο περίφημος μπουφές του Βυζαντινού και η παιδική γωνιά επιστρέφουν σε καθημερινή βάση μόνο για τον Δεκέμβριο στην ειδική τιμή των €33, ενώ τις Κυριακές το μεσημέρι την απασχόληση των παιδιών αναλαμβάνει ανιματέρ. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο glamorous, σας προτείνουμε το φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, όπου την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θ’ απολαύσετε gourmet δημιουργίες από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Καλωσορίστε το νέο χρόνο στο Aethrion με live από τους Jo Black και συνεχίστε στο Galaxy Bar μέχρι το πρωί με τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου. Το ξημέρωμα του 2018 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το περίφημο πρωτοχρονιάτικο πρωινό που σερβίρεται από τις 4:30.

HILTON christmas 3 resize
Kαλωσορίστε το νέο έτος ανανεωμένοι και λαμπεροί με τα εορταστικά πακέτα και τις προσφορές του Hiltonia Spa! Προτείνουμε το “TimeFor 2” που περιλαμβάνει privé υδρομασάζ και χαλαρωτικό μασάζ για δύο. Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρωτότυπα δώρα-εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την αγορά 2 δωροεπιταγών παίρνετε ακόμα 1 εντελώς δωρεάν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
www.hiltonathens.gr 
• για τα εορταστικά μενού: 210 7281351
• για τα πακέτα του Hiltonia Spa: 210 7281801
• για την εορταστική προσφορά διαμονής (από €179 με πρωινό): 210 7281100

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Sky Lounge


Design & Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα έκδοση της εμβληματικής συλλογής της. Το Reine de Naples είναι διακοσμημένο για την περίσταση σε μια εξαιρετική φρέσκια απόχρωση σε...

Business intelligence

Skipper ONDECK | Digital

ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την…

Η ONDECK GROUP, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Yachting, παρουσιάζει το ONDECK CREATIVE AGENCY με το οποίο θα μεταβεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και παροχής υπηρεσιών σε...

CEO Clubs  Greece Forum 2024

CEO Clubs Greece Forum: Η εμπιστοσύνη στο επίκεντρο της…

Τα Forum του CEO Clubs Greece, τα οποία πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο, έχουν εξελιχθεί σε θεσμό και σημείο αναφοράς για την  επιχειρηματική κοινότητα στην Ελλάδα λόγω των πρωτοποριακών θεματικών...

Owner's Car (GR)

BYD

Επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά

Στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, σε μία λαμπρή εκδήλωση, έγινε το ντεμπούτο της εταιρείας BYD από τον Όμιλο Σφακιανάκη, επίσημο διανομέα για την ελληνική αγορά.

Bentley Most Admired Car Manufacturer

Bentley Motors: Στη κορυφή για 2η φορά

Η Bentley Motors ανακηρύχθηκε ο πιο εμβληματικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στη Βρετανία, σύμφωνα με τη μακροβιότερη εταιρεία ερευνών εταιρικής φήμης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

i premium ebeiria tis astir marina penny zaglaridou interview

Πέννυ Ζαγλαρίδου: Η premium εμπειρία της Astir Marina

H Πέννυ Ζαγλαρίδου, CEO του Astir Palace μίλησε στο Skipper OnDeck για τη δυναμική του μεγάλου έργου, που συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής ζώνης τουρισμού υψηλών προδιαγραφών, τοποθετώντας την Αθηναϊκή...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συνέδριο στη…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση από την Δρ. Διονυσία Αυγερινοπούλου.

omilos fais group kai we4all koini drasi gia ena prasino perivallon

Όμιλος Φάις & We4ALL: Κοινή δράση, για ένα πιο…

Ο Όμιλος Φάις κινείται σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπως ακριβώς οφείλει: υπεύθυνα.