Το εστιατόριο Mythos by Divani υποδέχεται τα Winter Weekends

 

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, το εστιατόριο Mythos by Divani υποδέχεται τα Winter Weekends στη γνωστή ειδυλλιακή του τοποθεσία με την ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα του Καβουρίου. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Mythos by Divani, οι στιγμές μετατρέπονται σε αξέχαστες αναμνήσεις, δίνοντάς μας την ιδανική αφορμή για να παραμείνουμε στα Νότια.

Mythos 2

Τα Winter Weekends στοχεύουν στο να αποτελέσουν την απόλυτη “lifestyle εμπειρία”. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, γεύση και μουσική παντρεύονται σε ένα μοναδικό ταξίδι, με guest DJs και live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες δημιουργώντας ανεπανάληπτες εμπειρίες. Εκλεκτές επιλογές από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μέχρι σούσι και μεσογειακά πιάτα, έρχονται να ολοκληρώσουν τη μοναδική εμπειρία στο εστιατόριο Mythos by Divani.

Mythos 3

Το Mythos by Divani γιορτάζει την επίσημη έναρξη των Winter Weekends με το Grand Opening στις 3 Νοεμβρίου. Το εστιατόριο επιφυλάσσει ξεχωριστές στιγμές για τους επισκέπτες, με πρωταγωνιστές το καλό φαγητό και την ανεβαστική διάθεση για αξέχαστες εμπειρίες, όπου θα κυριαρχήσει η διασκέδαση. Φέτος, το Mythos by Divani μετατρέπει τις στιγμές σε αναμνήσεις, αποτελώντας την απόλυτη αφορμή για να επιστρέψουμε στα Νότια ακόμα και τον χειμώνα.

Mythos 4

 


Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ. 210-8911100 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Sky Lounge


Design & Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα έκδοση της εμβληματικής συλλογής της. Το Reine de Naples είναι διακοσμημένο για την περίσταση σε μια εξαιρετική φρέσκια απόχρωση σε...

Business intelligence

Skipper ONDECK | Digital

ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την…

Η ONDECK GROUP, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Yachting, παρουσιάζει το ONDECK CREATIVE AGENCY με το οποίο θα μεταβεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και παροχής υπηρεσιών σε...

CEO Clubs  Greece Forum 2024

CEO Clubs Greece Forum: Η εμπιστοσύνη στο επίκεντρο της…

Τα Forum του CEO Clubs Greece, τα οποία πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο, έχουν εξελιχθεί σε θεσμό και σημείο αναφοράς για την  επιχειρηματική κοινότητα στην Ελλάδα λόγω των πρωτοποριακών θεματικών...

Owner's Car (GR)

BYD

Επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά

Στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, σε μία λαμπρή εκδήλωση, έγινε το ντεμπούτο της εταιρείας BYD από τον Όμιλο Σφακιανάκη, επίσημο διανομέα για την ελληνική αγορά.

Bentley Most Admired Car Manufacturer

Bentley Motors: Στη κορυφή για 2η φορά

Η Bentley Motors ανακηρύχθηκε ο πιο εμβληματικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στη Βρετανία, σύμφωνα με τη μακροβιότερη εταιρεία ερευνών εταιρικής φήμης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

i premium ebeiria tis astir marina penny zaglaridou interview

Πέννυ Ζαγλαρίδου: Η premium εμπειρία της Astir Marina

H Πέννυ Ζαγλαρίδου, CEO του Astir Palace μίλησε στο Skipper OnDeck για τη δυναμική του μεγάλου έργου, που συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής ζώνης τουρισμού υψηλών προδιαγραφών, τοποθετώντας την Αθηναϊκή...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συνέδριο στη…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση από την Δρ. Διονυσία Αυγερινοπούλου.

omilos fais group kai we4all koini drasi gia ena prasino perivallon

Όμιλος Φάις & We4ALL: Κοινή δράση, για ένα πιο…

Ο Όμιλος Φάις κινείται σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπως ακριβώς οφείλει: υπεύθυνα.